Home / Over ons

Over ons

Van jongs af aan ben ik al bezig met schoonmaken van niet nette en  onhygiënische ruimtes. Deze ruimtes hebben mij altijd dwars gezeten. Na mijn opleiding ben ik vanuit loondienst mijzelf verder in het vak uit gaan breiden. Tussen werk en opdrachtgever zag ik veel fouten waardoor de werkrelatie onder druk komt te staan. Zelf dacht ik altijd al dat mijn kwaliteiten meer waard waren en ben ik gaan bedenken hoe ik dit anders kon gaan doen. Met de formule, een naar wens gemaakt plan, betrouwbaarheid en continuïteit ben ik Dayamund diensten op gaan zetten en geloof ik dat we als bedrijven elkaar allemaal kunnen helpen als één groot team. Zelf zie ik het liever niet anders; een hygiënisch nette werkplek op een vakkundig manier schoon gemaakt.


Onze visie

In de schoonmaakwereld komt de kwantiteit boven kwaliteit mentaliteit erg veel voor en heerst er onvrede over de schoonmaak. Graag willen wij laten zien dat dit anders kan, door te beheersen wat we aan kunnen en actief samen te werken met onze ketenpartners. Om zo kwaliteit in onze diensten te weerleggen. Altijd de beste willen zijn zit bij ons in het DNA en zullen dan altijd net een beetje meer werk afgeven. Door de diversiteit aan bedrijven, bij wie wij schoonmaken, kunnen wij altijd matchen met de strategische doelstellingen van de opdrachtgever.

Onze missie

Wij willen een boost geven aan het imago van uw bedrijf door het bieden van een hygiënische en nette werkplek waar je altijd op kan rekenen. Daarnaast een plek voor medewerkers waar ze met plezier kunnen werken, verder kunnen leven en de toekomstige generaties zekerheid bieden.