Home / Diensten / Schoonmaakdienst

Schoonmaakdienst

Heeft u een kantoorpand en wilt u deze graag periodiek laten reinigen? Wij helpen u heel graag verder. U kunt kiezen voor dagelijkse reiniging, maar wekelijks of maandelijks is uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen zowel een dieptereiniging uitvoeren als werkzaamheden bijhouden. Heeft u naast de schoonmaak ook nog sanitaire voorzieningen nodig? Ook hier kunt u bij ons terecht, zo kan alles makkelijk in een facilitair pakket.

Dayamund diensten schoonmaak


Schoonmaak

Elk bedrijf heeft zo zijn eigen behoefte en zullen wij ons ook afstemmen aan de wensen van de klant.  Daarom kijken wij per situatie welk type schoonmaakonderhoud (inspanningsgericht of resultaatgericht) er nodig is en met welke frequentie en een nauwsluitende kwaliteitscontrole. Zo hebben wij voor iedere sector een op maat gemaakte schoonmaakplan.

Opleverschoonmaak

Gaat u verhuizen of trekt u een object in? Dan wilt u natuurlijk dat uw ‘oude’ woning of werkruimte in perfecte staat en volledig gereinigd wordt overgedragen. Een verhuizing is vaak een zeer drukke periode waar men veel tijd en energie aan moet besteden, om ook dan nog eens aan de schoonmaak te moeten denken. Bij Dayamund diensten nemen wij graag deze werkzaamheden van u over en zorgen er voor dat de gehele woning of werkruimte van top tot teen op professionele wijze gereinigd wordt. Wilt u een professionele schoonmaker schoonmaker inhuren? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 06 23021965 of via het contactformulier. Wij kijken uit naar een samenwerking!